Plantaardig Pasen

wrapper2

wrapper

Plantaardig Pasen

Komende zondag is het Pasen. De ideale gelegenheid om een feestelijke paasbrunch te organiseren. Pasen is hét moment om met z'n allen op het gemak rond de tafel te kruipen. En uiteraard om paaseitjes te rapen en te genieten van lekkere chocolade. Meestal is dit geen vegan-vriendelijk feest, maar daar kan je gemakkelijk een draai aan geven met deze tips:

  • Op zoek naar recepten waarin je geen enkel ei mist? Je ontdekt ze hier! Wentelteefjes, pannenkoekjes, "eiersalade", mini-pizzaatjes
  • Wil je samen met de kinderen ook vegan paaseieren rapen? Dat kan. In de biowinkels en Bioplanet vind je een groot assortiment van Wiloco, maar ook bij Colruyt, Delhaize en Lidl vind je paaseieren die volledig vegan zijn. Meestal zijn de puur zwarte chocolade eitjes helemaal plantaardig. Ook Confiserie Jonas maakt speciale paashazen en eitjes die je online (en bij Madam Bakster) kan bestellen. Onze 1 april tip: haal de kleine chocolade eitjes uit hun verpakking en steek een druif in de plaats en laat de paashaas deze verstoppen. Extra chocolade en lachplezier voor jou en een gezond snack voor de vinder.

  • Ontdek hier nog extra tips voor een feestelijk plantaardig Pasen!

28/03/2018